Cel puțin 13 persoane au murit în India, după ce podeaua unui templu s-a prăbușit în puțul lăcașului de cult

Data actualizării: Data publicării:
raniti scosi dintr-un templu indian
Cel puțin 13 persoane au murit în India, după ce podeaua unui templu s-a prăbușit în puțul lăcașului de cult. Foto: Profimedia

Cel puțin 13 persoane au murit, și mai mult de zece au fost salvate, după ce au căzut în fântâna unui templu din India, relatează The Guardian.

Peste 25 de credincioși au căzut în puțul interior al templului, după ce podeaua care îl acoperea parțial s-a prăbușit, joi, în orașul Indore.

„Poliția a recuperat 11 cadavre din fântână, iar două persoane au murit la spital din cauza rănilor suferite”, a declarat Narottam Mishra, ministrul de interne al statului Madhya Pradesh.

Mishra a spus că a fost deschisă o anchetă cu privire la tragedie și a anunțat că familiile persoanelor decedate vor fi despăgubite.

Ofițerul de poliție Manish Kapuriya a declarat că eforturile de salvare continuă, și că persoanele rănite au fost transportate la spitale guvernamentale pentru îngrijiri.

Echipele de intervenții au folosit frânghii și scări pentru a ajunge la cei blocați în puțul din Madhya Pradesh.

În această perioadă, templele din India sunt pline de credincioși cu ocazia Ram Navami, ziua de naștere a zeității hinduse Lord Ram.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri