Cele mai bizare scenarii ale utilizatorilor Reddit în cazul avionului dispărut în urmă cu o săptămână

Data publicării:
avion malaezia

 

Utilizatorul /u/scribbles33 a spus că ar putea fi o campanie de promovare a serialului LOST. Acest comentariu a strâns peste 3.500 de puncte.

În acest serial, supraviețuitorii unui avion prăbușit trebuie să supraviețuiască pe o insulă primejdioasă.

Utilizatorul /u/Brutuss a scris că avionul aterizează o săptămână mai târziu, echipajul nu oferă detalii, iar pilotul spune „ne pare rău că am întârziat”. Comentariul acesta a adunat simpatia a peste 3.200 de utlizatori Reddit.

/u/apollosmith își imaginează un final demn de scenariile de la Hollywood. El scrie că avionul aterizează în siguranță în Beijing, iar pasagerii descoperă că nu a mai rămas niciun om în viață. Aproape 3.000 de utilizatori consideră posibil acest scenariu.

Un alt scenariu asemănător producțiilor hollywoodiene este oferit de /u/somadhadtopost, care spune că un singur supraviețuitor este găsit plutind în derivă pe mare și face referire la jocul Half Life. Acest comentariu a primit aproximativ 2.500 de voturi.

Întrebarea i-a strânit imaginația și lui /u/SuperSonic6, care a fost aprobat de peste 2.000 de utilizatori. Din când în când este găsit câte un pasager în țări diferite din întreaga lume, pasagerii nu își aduc aminte de acest zbor, iar avionul nu este niciodată găsit.

Un avion al Malaysia Airlines cu 239 de oameni la bord a dispărut pe 7 martie în drum spre Beijing. Aeronava, un Boeing 777, decolase de pe aeroportul internaţional din capitala Kuala Lumpur şi ar fi trebuit să ajungă puţin după miezul nopţii în capitala Chinei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri