China. Vânzător de clătite, cu chip de preşedinte

Data publicării:
LiderClatite

Shao Jianhua, un simplu proprietar şi vânzător la o tarabă cu clătite din provincia Hunan, a cunoscut celebritatea după ce poza lui a ajuns pe internet.

„În fiecare zi, studenţii trec pe lângă taraba mea şi într-o zi, unul dintre ei a spus că arăt ca Xi şi mi-a făcut poză. Aşa a început totul”, spune Shao Jianhua, vânzător.

„Seamănă bine cu preşedintele, mai ales jumătatea de jos a feţei, forma feţei şi, în special, gura şi felul în care zâmbeşte”, spune un client.

De când a devenit cunoscut drept sosia lui Xi Jinping, vânzătorul spune că vinde peste o mie de clătite pe zi. Acum, visul lui Shao Jianhua este să-l întâlnească pe cel cu care seamănă.

Sper ca el să vină într-o zi la taraba mea cu clătite şi să fac poze cu preşedintele Xi. Sper ca el să guste din clătitele mele, a spus Shao Jianhua.

Întrebat dacă şi-ar dori să-l înlocuiască pe Xi Jinping la diverse evenimente având în vedere că semănă perfect cu acesta, Shao Jianhua a răspuns că nu s-ar simţi confortabil şi că preferă să facă ceea ce ştie mai bine şi anume clătite.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri