Chinezul din mașina de spălat. Cum au încercat mai mulți imigranți să intre pe teritoriul Statelor Unite

Data publicării:
migranti-chinezi-ascunsi-in-mobilier-masina-de-spalat-vase
FOTO: Captură Twitter

Mai mulți migranți chinezi care încercau să intre pe teritoriul Statelor Unite prin Mexic s-au ascuns într-o mașină de spălat, un dulap și alte obiecte de mobilier au transmis autoritățile federale americane, conform CNN.

Agenții de frontieră au percheziționat un camion la graniță la intrarea San Ysidro Port din San Diego, California, sâmbătă. 11 migranți chinezi au fost descoperiți ascunși în mai multe piese de mobilier au anunțat autoritățile de frontieră americane printr-un comunicat.

„Migranții au fost descoperiți într-o mașină de spălat, un cufăr și un dulap de haine. Niciunul dintre aceștia nu era rănit”, a declarat Pete Flores, directorul agenției de operațiuni de frontieră pentru San Diego.

Migranții chinezi au fost reținuți și vor fi cercetați pentru încercare de intrare frauduloasă pe teritoriul SUA, au declarat surse din Oficiul pentru Protecția Granițelor.

Șoferul camionului, un cetățean american de 42 de ani a fost și el arestat. Numele nu a fost dat publicității, iar alte detalii cu privire la acuzele care îi vor fi imputate nu au fost date de autorități.

În noiembrie, autoritățile de frontieră au mai descoperit alți șase cetățeni chinezi care încercau să intre în țară tot ascunși într-un camion, în spatele unui perete fals.

Editor: Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri