Galerie Foto Cine e Nicole Shanahan, soția cofondatorului Google. Aceasta se află în mijlocul unui scandal, după o presupusă aventură cu Elon Musk

Data actualizării: Data publicării:
Gold House Gala
Nicole Shanahan, soția cofondatorului Google Sergey Brin. Foto: Profimedia Images

Nicole Shanahan, soția cofondatorului Google Sergey Brinse, se află în mijlocul unui scandal mediatizat de presa din Statele Unite, după ce Wall Street Journal a relatat că ar fi avut o aventură cu Elon Musk. Fondatorul Tesla și SpaceX a negat informațiile publicate.

Larry Page și Sergey Brin, fondatorii Google. Foto: Profimedia Images
Larry Page și Sergey Brin, fondatorii Google. Foto: Profimedia Images

Musk a scris pe Twitter că informația este „o porcărie” și că e în continuare priten cu Brin: „Am fost împreună la o petrecere aseară!”. „Pe Nicole am văzut-o doar de două ori în 3 ani, iar de ambele dăți au fost mulți oameni în jur. Nimic romantic”, a continuat el.

Wall Street Journal a scris, citând oameni care cunosc situația, că Musk și Shanahan au avut o scurtă aventură la sfârșitul anului trecut. Acest lucru l-ar fi determinat pe Brin să depună o cerere de divorț la începutul acestui an și a pus capăt lungii prietenii dintre cei doi miliardari.

Cine este Sergey Brinse

Sergey Brin s-a născut pe 21 august 1973, la Moscova. Acesta este un antreprenor cunoscut, fiind confondatorul Google. Sergey a fost președintele companiei-mamă a Google, Alphabet Inc, până când a decis să renunțe la acest rol în decembrie 2019.

Potrivit Forbes, averea lui Sergey Brin are o valoare netă estimată la aproximativ 89,9 miliarde de dolari. Majoritatea averii lui Sergey Brin provine dintr-o participație la Alphabet, compania-mamă a Google, cel mai mare motor de căutare din lume.

Cine este soția lui Sergey Brin, Nicole Shanahan

Nicole Shanahan este cunoscută ca fiind un avocat versatil, antreprenor și profesionist în domeniul brevetelor, scrie Bloomberg. Ea este, de asemenea, fondatoarea Fundației Bia-Echo.

Fundația ei investește în afaceri care promovează schimbarea în domeniul inovației și oferă soluții care abordează provocări precum egalitatea reproductivă, reforma justiției penale și o dezvoltare durabilă.

Mai mult, Nicole este bursier academic la Centrul de Informatică Legală Stanford, care este un centru comun între Facultatea de Drept din Stanford și Facultatea pentru Știința și Informatică, unde a lansat și Proiectul Smart Prosecution.

Shanahan a fost căsătorită anterior cu un director financiar înainte de a se întâlni cu Brin.

Fiica unei mame imigrante chineze și a unui tată care s-a luptat cu probleme de sănătate mintală, Shanahan a declarat pentru revista Modern Luxury că „a trebuit să-și dea seama cum funcționează lumea singură”.

„Am avut doi părinți șomeri în cea mai mare parte a copilăriei mele, așa că nu numai că nu au existat bani, ci nu au existat aproape nicio îndrumare parentală și, după cum vă puteți imagina cu un tată bolnav mintal, a existat mult haos și frică”, a spus ea. în numărul din iunie 2021.

La momentul presupusei aventuri din decembrie, Brin și soția sa erau despărțiți, dar locuiau încă împreună, a scris Wall Street Journal, citând o persoană apropiată lui Shanahan.

Chiar dacă au un contract prenupțial, Brin și Shanahan negociază în prezent un acord de divorț, care ar putea ajunge la 1 miliard de dolari, mai scrie publicația.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri