Cine l-a ucis pe actorul dispărut în ianuarie și găsit îngropat sub podeaua unei case? Mesajele bizare primite de mama lui

Data actualizării: Data publicării:
actor
Actorul Jefferson Machado Costa a dispărut în luna ianuarie FOTO: Instagram/ Jefferson Machado Costa

Mama actorului brazilian care a fost găsit mort și îngropat sub podeaua unei case susține că fiul ei a fost ucis de niște escroci care i-au promis că îi vor obține un rol important într-o producție tv nouă.

Jefferson Machado Costa, actor de telenovele, a dispărut în luna ianuarie, trupul său fiind găsit îngropat sub podeaua unei anexe a unei proprietăți din Rio de Janeiro pe data de 22 mai.

El a fost văzut ultima dată pe 27 ianuarie, iar mama lui, Maria das Dores, a spus că a vorbit cu el la telefon pe 29 ianuarie, când i-a spus despre un interviu pentru un rol important.

Dores a spus că a devenit îngrijorată pentru fiul ei când a început să primească mesaje cu greșeli de ortografie și nu a mai primit niciun telefon de la el.

Ea a declarat pentru Notícias do Dia, emisiune tv din Brazilia, că a primit mesaje care ar fi fost scrise de el, în care îi spunea că și-a scăpat telefonul în toaletă și, prin urmare, de aceea nu putea să o sune sau să se conecteze cu un apel video

Devastată de durere, mama lui spune acum că fiul ei de 44 de ani a fost ucis de escroci care i-au promis un rol important, în timp ce luau bani de la el.

„El a crezut în acești prieteni falși care l-au convins că va reuși, în timp ce el le dădea bani. A fost înșelat și a fost ucis”, a spus femeia care suspectează că fiul ei a fost omorât pentru o sumă importantă de bani pe care o obținuse recent.

„A fost o înșelăciune. I-am spus: „Fiule, asta (promisiunea de a obține rolul - n.n.) nu va funcționa, nu o pot face, cine este tipul ăsta care zice că poate să o facă?”. Mi-a răspuns că au prieteni în interior și că vor reuși”, a spus femeia.

Poliția statului Rio de Janeiro a precizat că suspectează că Machado a fost ucis când și-a dat seama că a fost victima unei escrocherii.

Avocatul familiei, Jairo Magalhães, speră că polițiștii sunt aproape de rezolvarea cazului, având deja o listă restrânsă de suspecți.

Anchetatorii cred că Machado a fost ucis cel mai probabil acasă, pus în lada în care a fost găsit și care a fost luată din casa lui, apoi îngropat la 2 metri sub podeaua unei case închiriate.

Din cauza descompunerii avansate a cadavrului, autopsia nu a putut stabili cauza morții.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri