Clădire prăbușită după o explozie, la New York

Data publicării:
incendiu NY

ACTUALIZARE.  A fost haos în New York după ce două clădiri s-au prăbușit din cauza unei explozii puternice. Cel puţin 25 oameni au fost răniţi şi doi sunt în continuare daţi dispăruţi. Imediat după deflagraţie, la faţa locului au ajuns peste 250 de pompieri, care s-au luptat ore în şir cu flăcările.  

Explozia a fost atât de puternică, încât a făcut praf clădirile. Pompierii au fost obligaţi să bată în retragere o perioadă, ca să nu fie striviţi de resturi din imobile care se prăbuşeau.

Una dintre clădirile distruse era în renovare şi se schimbau ţevile de gaze. De altfel, anchetatorii sunt de părere că o acumulare de metan ar fi provocat explozia devastatoare.  


Trei dintre răniți sunt în stare foarte gravă. Doi pompieri şi alţi oameni care se aflau în imobil sunt daţi dispăruţi, pentru că după explozie, structura a luat foc şi s-a prăbuşit.

Incendiul s-a extins şi la alte două clădiri aflate în apropiere.

Autorităţile spun că explozia a fost provocată de o scurgere de gaze naturale. Peste 200 de pompieri au intervenit la faţa locului şi au fost trimise acolo zeci de ambulanţe.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri