CNN: Un suspect implicat în atentatele de la Boston ar fi fost identificat și arestat. Departamentul Justiției infirmă arestarea

Data publicării:
raniti boston

ACTUALIZARE 23.00. FBI a anunțat, la rândul său, că nu a fost arestată nicio persoană în legătură cu atentatele din Boston. 

Anterior, o altă sursă, din cadrul forțelor de ordine, anunțase „un progres substanțial” în ancheta privind circumstanțele producerii atentatelor, comise luni și soldate cu trei morți și peste 180 de răniți.

Ieri, președintele Barack Obama a susținut un discurs, în care le-a transmis americanilor că vinovații pentru exploziile de la maratonul din Boston vor fi prinși și vor răspunde în fața legii.

Vom folosi toate resursele pe care le avem pentru a raspunde acestor atacuri. Este un act de lașitate. Nu știm cine a pus la cale acest act de terorism și de ce. Ancheta este în derulare și va dura ceva timp până vom afla, dar vom afla și îi vom duce pe vinovați în fața justiției”, spus liderul de la Casa Albă.

Știm că au fost bombe detonate și că efectele au fost grave. Nu știm dacă vorbim de o organizație sau despre un individ”, mai spunea Barack Obama.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri