Colecţie de tricouri cu Vladimir Putin

Data publicării:
tricouri putin

Colecţia tricourilor cu Vladimir Putin numără 15 modele, inspirate din ultimele victorii pe scena internaţională a liderului rus, precum anexarea peninsulei Crimeea. Două atrag atenţia în mod special: unul în care apare la bustul gol, călare, cu mesajul „Nu ne veţi prinde”, şi altul în care este prezentat în uniformă militară, cu sloganul „omul cel mai politicos”.

În principiu este adevărat. Este cel mai politicos bărbat, vedeţi asta dacă îi urmăriţi interviurile. El se adresează tuturor politicos şi rafinat, ne place asta”, spune designerul Ivan Ershov.

Tricourile au fost puse în vânzare în cel mai cunoscut magazin din Moscova, aflat în Piaţa Roşie. Localnicii s-au înghesuit să cumpere.

Colecţia de tricouri cu imaginea lui Vladimir Putin a fost lansată în ajunul Zilei naţionale a Rusiei şi este o serie limitată. Nu se vând decât două zile. Mulţi dintre ruşi sunt încântaţi că pentru echivalentul a 26 de euro, cât costă un tricou, pot purta chipul preşedintelui pe piept.

Designerii care au lansat tricourile cu Vladimir Putin spun că dacă au succes vor continua vânzarea pe internet, în magazinele din Moscova şi poate chiar în străinătate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri