Comanda care i-a schimbat viața. Un bătrân care livra pizza a primit un bacșiș de 12.000$ de la o familie celebră pe TikTok

Data publicării:
Un bătrân care livra pizza a primit un bacșiș de 12.000$ de la o familie celebră pe TikTok
Foto: CNN

Un bărbat în vârstă de 89 de ani a avut parte de o surpriză care i-a schimbat viața. Bătrânul, care livrează pizza, a primit un bacșiș în valoare de 12.000 de dolari de la o familie celebră pe TikTok, scrie CNN.

Derlin Newey și-a dat seama că nu poate supraviețui doar cu pensia sa modestă și a decis să se angajaze. Bătrânul lucrează 30 de ore pe săptămână pentru pizzeria Papa John's, iar familia Valdez se numără printre clienții săi fideli.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Cum v-aș putea mulțumi vreodată pentru această generozitate? Nu mai știu ce să spun", a fost reacția lui Derlin Newey când familia Valdez i-a apărut în ușa casei oferindu-i un plic care conținea un cec în valoare de 12.000 de dolari. 

Newey a apărut în multe dintre filmulețele familiei Valdez urcate pe TikTok, devenind tot mai popular. Mulți dintre urmăritori s-au interesat de situația materială a bătrânului și au întrebat de ce mai lucrează la o vârstă atât de înaintată. Astfel, "familia TikTok" a decis să-și roage fanii să facă mici donații pentru a-l ajuta pe Derlin. Implicarea celorlalți a fost peste așteptări.

Bătrânul, care nu știa ce este celebra aplicație, a fost impresionat până la lacrimi. "Chiar nu știu ce să spun, în afară de un sincer mulțumesc". 

 

Editor : Iulia Iancu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri