Contul de Twitter al jurnalistului Sky News, invadat de comentarii ironice

Data publicării:
ramsay stuart - crop

După ce DIICOT a anunțat, miercuri, că reportajul filmat în România a fost înscenat contra sumei de 2.000 de euro, au fost adăugate numeroase comentarii ironice, inclusiv din partea unor jurnalişti români, la o postare de luni - cea mai recentă - a lui Stuart Ramsay.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


În postarea din 7 august, jurnalistul Sky News le răspundea aparent celor care îi contestau veridicitatea materialului, spunând că râde pe seama lor și îi taxa pe „proştii care nu înţeleg jurnalismul”, scrie News.ro.

DIICOT a făcut miercuri percheziţii şi i-a adus la audieri pe presupuşii traficanţi de arme şi pe intermediarul implicaţi în realizarea reportajului difuzat de Sky News, şeful DIICOT, Daniel Horodniceanu spunând că se confirmă că este vorba despre un scenariu pus la cale de către jurnaliştii britanici.

Postul britanic de televiziune Sky News a declarat, miercuri, la solicitarea Digi24, că jurnalistul Stuart Ramsay și echipa sa au realizat un reportaj „temeinic” pe teama traficului de arme din România, iar Sky News susține pe deplin materialul difuzat.

Anterior, autorul investigaţiei Sky News privind traficul de arme din România, Stuart Ramsay, a declarat la Digi 24 că nu ştie exact unde a avut loc întâlnirea cu traficanţii, pentru că nu a avut voie să filmeze localităţile din zonă, aceasta părând să fi fost undeva, în nord-vestul ţării, că nu a avut niciun motiv să creadă că cei cu care s-a întâlnit nu sunt cine pretindeau că sunt. Ramsay mai spune că presupuşii traficanţi de arme s-au lăsat filmaţi pentru că nu păreau să se teamă de autorităţi.

Citiți și:

Şeful DIICOT: „Se confirmă un scenariu care cred că a fost pus la cale de jurnaliștii britanici”
2000 de euro pentru „traficanții” din reportajul Sky News. Suspecții au fost ridicați de DIICOT
Explicaţiile jurnalistului Sky News, după reportajul despre traficanţii de arme
Armele prezentate de Sky News nu sunt de asalt. Reacţia postului britanic
DIICOT nu exclude o tentativă de discreditare în privința traficului de arme prezentat de Sky News
Sky News: Traficanţi din România le vând arme tuturor celor care doresc, inclusiv teroriştilor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri