Copil de 10 ani arestat în Florida după ce a amenințat că își ia armă și va face o baie de sânge

Data actualizării: Data publicării:
copil incatusat de un politist
Copil de 10 ani arestat în Florida după ce a amenințat că își ia armă și va face o baie de sânge FOTO: Lee County Sheriff's Department

Un elev de clasa a 5-a, din Florida, a fost arestat în acest weekend după ce a amenințat prin mai multe mesaje că va împușca mai multe persoane, a anunțat poliția.

Băiatul de 10 ani, elev la școala elementară Patriot din Cape Coral, a fost încătușat și dus la secția de poliție sâmbătă seară, pentru că a amenințat în scris că va face o baie de sânge, împușcând mai multe persoane, potrivit Newsweek.

„Comportamentul acestui elev este condamnabil, mai ales după tragedia recentă din Uvalde, Texas”, a declarat șeriful din comitatul Lee, Carmine Marceno, într-un comunicat. „Este esențial să ne asigurăm că elevii noștri sunt în siguranță.

Biroul șerifului a fost informat cu privire la mesajele alarmante, iar un serviciu special pentru investigarea faptelor comise de minori a preluat cazul.

Marceno a spus că ofițerii au reacționat imediat. „Vom avea lege și ordine în școlile noastre! Echipa mea nu a ezitat nicio secundă și a acționat imediat după această amenințare”, a spus el.

„Acum nu este momentul să te comporți ca un mic delincvent. Nu este amuzant", a spus Marceno. „Acest copil a făcut o amenințare falsă, iar acum se confruntă cu consecințe reale.

Incidentul vine la mai puțin de o săptămână după atacul armat de la școala din Uvalde, Texas, unde 19 elevi și doi profesori au fost împușcați mortal de Salvador Ramos, în vârstă de 18 ani.

Editor : Daniela Chihaia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri