Coronavirusul a provocat moartea peste 630 de oameni în China. Alți peste 30.000 sunt infectați

Data actualizării: Data publicării:
HONG KONG, CHINA - JANUARY 22: A patient is transferred by an ambulance to the Infectious Disease Centre of Princess Margaret Hospital on January 22, 2020 in Hong Kong, China. Hong Kong reported its first two cases of Wuhan coronavirus infections as the number of those who have died from the virus in China climbed to seventeen on Wednesday and cases have been reported in other countries including the United States,Thailand, Japan, Taiwan and South Korea. (Photo by Anthony Kwan/Getty Images)
Foto: arhivă GettyImages

Cel puțin 636 de persoane au murit ca urmare a infecției cu noul coronavirus în China, iar numărul persoanelor infectate a depășit cifra de 30.000, conform bilanțului publicat vineri dimineață de autoritățile medicale de la Beijing, transmite Mediafax.

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 69 de noi decese din cauza coronavirusului, majoritatea în provincia Hubei, unde virusul a fost depistat prima oară. De asemenea, numărul persoanelor infectate a crescut cu 2.447.

Bilanțul anterior, anunțat joi dimineață de Comisia Națională de Sănătate de la Beijing, indica un număr de 564 de morți și peste 27.000 de cazuri de persoane infectate cu acest virus.

Alte câteva sute de persoane din peste 20 de țări au fost infectate cu noul coronavirus, iar două persoane din afara Chinei continentale, din Filipine și Hong Kong, și-au pierdut viața.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri