Coșmarul prin care trece o familie după ce casa lor a apărut în serialul Breaking Bad

Data publicării:
pizza pe casa

Proprietarii casei unde s-a filmat serialul „Breaking Bad” au decis să ridice un gard în fața locuinței lor după ce timp de patru ani, fani ai serialului care trec pe acolo își fac fotografii sau chiar aruncă bucăți de pizza pe acoperiș.

pizza pe casa imdb
FOTO: IMDB

Familia care locuiește în casă a încercat să alunge oamenii care în ultimii ani dau târcoale căminului lor. Fără succes însă. Oamenii care trec pe lângă casa din Albuquerque, unde s-a filmat serialul „Breaking Bad”, nu ratează ocazia de a pleca de acolo cu un „suvenir” sau de a se fotografia în fața casei. Unii chiar aruncă pizza pe acoperișul casei pentru a recrea o celebră scenă din film, notează avclub.com.

Proprietarii casei povestesc că sunt persoane care îi roagă chiar să închidă ușa de la garaj pentru a face fotografia perfectă. Astfel cei care locuiesc în casa devenită celebră și-au ridicat un gard înalt pentru a alunga curioșii.

Filmul „Breaking Bad” este unul dintre cele mai de iubite seriale de televiziune. El prezintă povestea unui profesor de chimie care se îmbolnăvește de cancer și decide să-și folosească cunoștințele științifice pentru a face metamfetamină, sperând astfel să strângă bani pentru a-i lăsa familiei lui după ce moare. El pornește astfel într-o serie de aventuri încercând să-și facă loc printre distribuitorii de droguri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri