Cum a petrecut Marine Le Pen după ce a aflat că a pierdut alegerile

Data publicării:
Marine Le Pen

Marine le Pen, candidata de extremă-dreapta, a fost înfrântă în cursa pentru Elysee și a recunoscut victoria contracandidatului său într-un discurs susținut duminică seara, însă rezultatul a fost sărbătorit ca o victorie, scrie publicația britanică The Telegraph.

Le Pen i-a urat succes lui Emmanuel Macron şi a încercat să mobilizeze electoratul Frontului Naţional pentru alegerile legislative din iunie. Candidata nu a părut însă foarte afectată de rezultatul alegerilor, la care a obținut 33,90% din voturi, și și-a petrecut seara dansând pe melodiile I love rock&roll și YMCA.

Petrecerea a avut loc la sediul partidului Frontul Național, care a sărbătorit ca pe o victorie rezultatul scrutinului de duminică. Le Pen a afirmat că voturile obținute de ea sunt un rezultat "istoric și uriaș", care va transforma Frontul Național în principalul partid de opoziție din Franța.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri