Cum a reuşit pasagerul bătut de Mike Tyson în avion să-l scoată din minţi pe fostul campion mondial la box

Data actualizării: Data publicării:
Mike Tyson l-a luat la pumni pe un pasager care îl hărţuia la bordul unui avion.
Mike Tyson l-a luat la pumni pe un pasager care îl hărţuia la bordul unui avion. Foto: Profimedia Images

Mike Tyson a luat la pumni un pasager la bordul unui avion, după ce respectiva persoană „a aruncat cu o sticlă” în fostul campion mondial la categoria grea de box, a declarat un purtător de cuvânt al lui Tyson, informează BBC.

Un clip video postat pe internet îl arată pe Mike Tyson aplecat deasupra scaunului dintr-un avion care urma să decoleze din San Francisco spre Florida, în timp ce îl loveşte cu pumnii de mai multe ori pe un pasager aflat pe locul din spatele său.

Purtătorul de cuvânt al lui Mike Tyson a confirmat că fostul pugilist a fost implicat într-un „incident cu un pasager agresiv care l-a hărţuit”.

Poliţia americană a recunoscut că a reţinut şi, ulterior, eliberat două persoane implicate în acest incident, fără a le nominaliza. Poliţiştii au spus doar că e vorba despre o persoană „aflată sub tratament medical pentru răni care nu pun viaţa în pericol” şi altă persoană „care a oferit informaţii minime despre incident şi care a refuzat să coopereze”.

Incidentul s-a petrecut chiar înainte de decolare. Iniţial, Mike Tyson a acceptat să-şi facă un selfie la bordul avionului cu un fan.

Respectiva persoană a devenit însă tot mai agitată în prezenţa lui Tyson. La un moment dat, fostul pugilist, în vârstă de 55 ani, care a dominat categoria grea între anii 1980 şi 1990, l-a rugat pe pasager să se potolească.

Deoarece acest lucru nu s-a întâmplat, Mike Tyson s-a ridicat de pe scaun şi a început să îl lovească pe pasager până i-a umplut faţa de sânge.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri