Cum l-a afectat pandemia pe un asistent medical spaniol. Pozele, făcute la un an distanță: „Nu vă puteți imagina ce este pe interior”

Data publicării:
Víctor Aparicio
Víctor Aparicio FOTO: Twitter/ Víctor Aparicio

Un asistent medical de la Spitalul „Gregorio Marañón” din Madrid a arătat cât de mult l-a afectat pandemia postând pe Twitter două fotografii făcute la un intreval de un an, la începutul crizei și acum.

Víctor Aparicio arată foarte diferit în cele două imagini, deteriorarea fizică arătând cam cât de mult a suferit în această perioadă. În fotografia din stânga, are părul și barba negre, iar în cea din dreapta acestea sunt complet încărunțite.

Totuși, în ciuda modificării fizice, el spune că cea mai profundă deteriorare a suferit-o în interior. „Sunt asistent medical. Un an separă aceste două imagini. Cred că schimbarea exterioară este evidentă. Nu vă puteți imagina ce este pe interior”, este mesajul care însoțește pe Twitter colajul cu cele două fotografii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Víctor a apărut de mai multe ori la televiziune ca purtător de cuvânt al unei asociații medicale, unde a fost văzut ca în imaginea din stânga, potrivit La Vanguardia. „Pare că au trecut decenii”, comentează el.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri