Video Cursă de coșmar a unor pasageri Uber. Șoferul conducea cu viteză și nu voia să-i lase să coboare. El urmărea o altă mașină

Data publicării:
sofer uber sua

Doi pasageri au transmis în direct pe Facebook cursa Uber în care șoferul conducea cu viteză și nu îi lăsa să coboare din mașină. Incidentul a avut loc orașul Richmond, din statul american Virginia.

Cuplul John Murray și Tameka Swann au povestit că, la scurt timp după ce s-au suit în mașina comandată prin aplicația Uber, un alt participant la trafic a lovit autovehiculul în care se aflau, potrivit CNN.

Șoferul a vrut să oprească ca să stea de vorbă cu persoana care se alfa la volanul celeilalte mașini, însă aceasta a accelerat, drept urmare șoferul Uber a pornit în urmărirea acelui autovechicul.

Pasagerii, aflați pe bancheta din spate, au început să transmită live pe Facebook incidentul. Ei l-au rugat pe șofer să oprească și să îi lase să coboare, însă acesta nu i-a ascultat. Bărbatul a mers cu viteză timp de câteva minute, nu a oprit la semafor, în speranța să-l prindă pe șoferul care l-a lovit și a fugit. În timpul cursei, mașina a mai fost lovită încă o dată.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Femeia a sunat la serviciul de urgență, în timp ce se afla pe bancheta din spate, și a povestit situația. La scurt timp, șoferul Uber a oprit și pasagerii au putut ieși din mașină.

„A fost cel mai înfricoșător moment din viața mea. Nu mi-a mai fost niciodată atât de frică. A fost un coșmar”, a declarat pasagera.

Șoferul Uber a fost arestat și a fost acuzat de condus iresponsabil și răpire.

„Poliția verifică comportamentul șoferului și i-am retras accesul la aplicație în așteptarea investigației”, a transmis un purtător de cuvânt al Uber.

Editor web: C.T.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri