Dalai Lama, la Festivalul de la Glastonbury?

Data publicării:
festivalul de la glastonbury - wiki

 

FOTO: http://www.dalailama.com/

Dincolo de faptul că lista participanților nu este încă stabilită și circulă tot felul de zvonuri, duminică a fost anunțat în presa britanică un oaspete neobişnuit: însuși Dalai Lama, care ar urma să ţină un discurs în ultima zi a festivalului, pe 28 iunie. Anunţul, neconfirmat de organizatorii evenimentului, a apărut inițial chiar pe site-ul oficial al liderului tibetan, dar ulterior a fost șters, conform musictimes.com. Presa britanică și rețelele de socializare au preluat masiv anunțul inițial.

Totuși, potrivit calendarului afișat acum pe site-ul oficial al lui Dalai Lama, liderul tibetan, care pe 6 iulie va împlini 80 de ani, se va afla într-adevăr în Marea Britanie și va ține un discurs, însă pe 29 iunie, în Sunbury, oraș de la periferia Londrei.

Cei care şi-au cumpărat bilete pentru Glastonbury aşteaptă şi lista artiştilor care vor concerta la ediţia din acest an a festivalului. Până acum, organizatorii l-au confirmat doar pe Lionel Richie. Sunt, însă, zvonuri, că va fi acolo şi trupa Oasis, Fleetwood Mac sau AC/DC.

Festivalul de la Glastonbury este unul dintre cele mai urmărite şi longevive evenimente muzicale din lume. A fost lansat în 1970, după moartea lui Jimi Hendrix.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri