DANEMARCA. Campanie inedită pentru creșterea natalității, lansată de o agenție de turism

Data publicării:
natalitate

Decizia a fost luată după ce oficialii danezi au constatat că se nasc tot mai puţini copii. Agenţia de turism le dă şi un sfat danezilor - să-şi conceapă copiii în timpul vacanţelor din străinătate doarece în concedii sunt mai relaxaţi.

„Poate sexul să salveze viitorul Danemarcei? Danemarca se confruntă cu o problemă. Rata natalităţii este cea mai scăzută din ultimii 27 de ani şi nu se mai nasc suficienţi copii pentru a sprijini populaţia în vârstă. Guvernul nu a găsit nicio soluţie, dar trebuie să fie una.

Emma este daneză, dar chiar dacă s-a născut şi a fost crescută în Danemarca, a fost concepută la Paris. Acum 30 de ani, părinţii Emmei au plecat într-o scurtă vacanţă. Dacă pereţii ar putea vorbi...

Se pare, însă, că acest caz nu este singular. 10% dintre copiii danezi sunt concepuţi în timpul vacanţelor.

De fapt, danezii fac cu 46% mai mult sex în vacanţă decât în mod normal. Pentru a încuraja rata scăzută a natalităţii din Danemarca, Spies Travel vrea să-i încurajeze pe danezi să plece într-o vacanţă romantică.

Până la urmă, acest lucru va ajuta şi afacerea noastră. Dacă să o faci pentru Danemarca nu este îndeajuns de motivant, atunci am creat acestă competiţie. Rezervaţi-vă vacanţa cu discount-ul de ovulaţie. Puneţi-vă pe treabă şi dovediţi că aţi conceput un copil în călătorie, ca să câştigaţi articole de nou-născuţi pentru o perioadă de trei ani şi o vacanţă.

Dar dacă v-aţi făcut deja treaba? Sau dacă şansele de avea un copil nu sunt aşa ridicate? Priviţi totul din altă perspectivă...Nu e important să câştigi, toată distracţia stă în participare”, se arată în spotul campaniei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri