David Cameron, furibund în chestiunea imigranţilor avizi de ajutoare sociale: Vă găsim şi vă trimitem acasă!

Data publicării:
cameron

Premierul britanic David Cameron a început o cruciadă împotriva imigranţilor ilegali din Regatul Unit. În cuvinte de o duritate fără precedent, şeful executivului britanic a declarat că statul va începe o adevărată vânătoare a celor care intră în Regatul Unit doar pentru a încasa ajutoare sociale.

Perioada în care un imigrant fără perspectiva unui loc de muncă poate primi astfel de ajutoare va fi redusă la trei luni, adică la jumătate faţă de prezent, a anunţat David Cameron. Afirmaţiile au declanşat imediat reacţia Comisiei Europene, care a declarat că va analiza noile măsuri pentru a vedea dacă sunt compatibile cu legislaţia europeană.

Dorim un sistem de imigraţie care să pună Marea Britanie pe primul loc. Ceea ce facem astăzi reprezintă o serie întreagă de schimbări prin care li se spune celor care vin ilegal aici: Vom face în aşa fel încât vă va fi mai greu să aveţi o casă, să vă luaţi o maşină, să găsiţi un loc de muncă, să vă faceţi un cont la bancă. Iar atunci când vă vom găsi - şi vă vom găsi! - ne vom asigura că vă vom trimite înapoi în ţara din care aţi venit”, a spus leful executivului de la Londra.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri