Descoperire făcută de anchetatori la câteva zile după moartea brutală a unei femei de 37 de ani. Un vecin a făcut apoi mărturii șocante

Data actualizării: Data publicării:
Danielle Marrano
Danielle Marrano FOTO: Facebook

O femeie de 37 de ani din Queens, New York, despre care inițial s-a crezut că s-a sinucis, a fost, de fapt, omorâtă de iubitul ei gelos, care o suspecta că îl înșală.

Femeia a fost bătută cu brutalitate și apoi împinsă pe fereastră de la etajul, potrivit People, care citează surse judiciare.

d și iubitul ei, Shmuel Levine, în vârstă de 34 de ani, se certau în apartamentul ei în după amiaza de 26 octombrie, dar conflictul a devenit la un moment dat violent. Bărbatul ar fi bătut-o și ar fi sufocat-o, iar trupul ei plin de răni a fost descoperit în fața clădirii în care locuia.

Inițial s-a crezut că a fost vorba de o sinucidere, însă examenul medico-legal a stabilit că femeia avea „traume neobișnuite”, după care moartea ei a devenit suspectă.

Levine le-a mărturisit într-un final anchetatorilor că el și iubita lui s-au certat pentru că ea l-ar fi înșelat. „I-am spus că nu mai pot suporta. A recunoscut că m-a înșelat și apoi i-am spus:„ Pot să vă văd telefonul?” Nu mi-a dat telefonul, așa că am încercat cu forța să îl iau. Era la podea și mă lovea cu piciorul”, a spus bărbatul, care a mai precizat că întreaga scenă a durat cam un minut.

Bărbatul a mai spus că sufocat-o cu brațul, după care a aruncat-o pe fereastră.

Un vecin a auzit zgomote și a ieșit din casă. Atunci l-a văzut pe Levine ieșind din lift. „Avea un rucsac și o placă cu role și părea stresat. L-am întrebat dacă mută mobilierul, pentru că se auzeau zgomote din casa lor, iar el mi-a spus că nu poate vorbi cu mine, pentru că se grăbește. Nu era supărat, ci degrabă grăbit, ca și cum l-ar fi așteptat o mașină”, a spus vecinul.

După puțin timp a auzit ambulanțele și a văzut-o pe vecina lui căzută de la etaj. Danielle Marrano a murit după 6 ore, la spital.

Levine a susținut inițial că el și iubita lui s-au certat și că ea a luat pastile și a sărit pe fereastră, însă medicul legist a descoperit leziuni care nu puteau fi provocate prin cădere.

Bărbatul este acum anchetat pentru crimă și riscă 25 de ani în închisoare.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri