Detaliul care i-a scandalizat pe criticii lui Putin. Gestul făcut de președintele rus în timpul ceremoniei de inaugurare a podului din Crimeea

Data actualizării: Data publicării:
646x404

Vladimir Putin a reușit să creeze noi controverse, marți, la inaugurarea podului care leagă Rusia de regiunea Crimeea, anexată în 2014. Putin a traversat podul la volanul unui camion Kamaz, iar mulți critici de-ai președintelui rus se întreabă dacă acesta are permis de conducere pentru autovehicule de mare tonaj.

Vladimir Putin nu a purtat nici centura de siguranță, fapt considerat ilegal în Rusia. În plus, a depășit de mai multe ori linia continuă și s-a apropiat periculos de mult de camionul de lângă el.

Purtătorul de cuvânt al președintelui rus a spus că Putin are carnet pentru camioane de 20 de ani, de când era agent KGB. Cât despre centură, acesta a spus că drumul pe care a condus nu era unul „public” în momentul ceremoniei transmisă live pe internet.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri