Detaliul dintr-un selfie postat pe Facebook a dus la prinderea criminalei care și-a ucis cea mai bună prietenă

Data publicării:
selfie

O femeie din Canada a fost condamnată pentru că și-a ucis cea mai bună prietenă, după ce poliția a descoperit o imagine cu arma crimei într-un selfie pe care cele două tinere îl postaseră pe Facebook, relatează BBC News.

Cheyenne Rose Antoine, în vârstă de 21 de ani, a pledat vinovată pentru uciderea adolescentei Brittney Gargol, în vârstă de 18 ani, în martie 2015. Trupul neînsuflețit al lui Gragol a fost descoperit pe un câmp, iar anchetatorii au stabilit că aceasta a fost strangulată cu o curea care îi aparținea lui Antoine.

Cheyenne Rose a fost condamnată la șapte ani de închisoare pentru fapta ei. Ea a ajuns în atenția polițiștilor după ce a postat un selfie pe Facebook în care apărea alături de prietena ei, câteva ore înainte să o ucidă. În imaginea respectivă, ea purta cureaua descoperită la gâtul lui Gargol, iar acest detaliu i-a ajutat pe polițiști să o identifice pe criminală.

Ulterior, Antoine și-a recunoscut faptele și a declarat în fața judecătorilor că atât ea, cât și Gargol consumaseră alcool și marijuana, apoi s-au certat, iar Antoine a strangulat-o și a lovit-o.

„Nu o să mă iert niciodată pentru ceea ce am făcut. Nimic din ce aș putea spune sau face nu o va mai aduce înapoi. Îmi pare foarte rău. Nu trebuia să se întâmple așa”, a declarat Antoine, cu puțin timp înainte să își audă sentința.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri