Dev Patel, starul din Slumdog Millionaire, și-a riscat viața pentru a opri o luptă în timpul căreia un bărbat a fost înjunghiat

Data actualizării: Data publicării:
Dev Patel la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, 2017
„Dev a acționat din instinct pentru a încerca să calmeze situația și să oprească lupta”, au spus reprezentanții actorului. Foto: Profimedia Images

Actorul Dev Patel, care a jucat rolul principal în filmul Slumdog Millionaire, câștigător al premiului Oscar pentru cel mai bun film în 2008, și-a riscat viața pentru a opri o luptă în Australia în care un bărbat a fost atacat cu cuțitul, scrie BBC.

Lupta a avut loc în orașul australian Adelaide pe data de 1 august. Un bărbat și o femeie s-au bătut pe stradă și într-un magazin, bărbatul fiind înjughiat în piept cu un cuțit.

Purtătorul de cuvânt al lui Patel a spus că starul de cinema „a acționat din instinct”. Bărbatul care a fost înjughiat a supraviețuit atacului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Putem să confirmăm că noaptea trecută, în Adelaide, Dev Patel și prietenii săi au fost martorii unei altercații violente care se desfășura deja în afara magazinului”, au spus reprezentanții lui Patel pentru BBC News.

„Dev a acționat din instinct pentru a încerca să calmeze situația și să oprească lupta”, au spus aceștia. „Din fericire, grupul a acționat cu succes și a rămas la fața locului pentru a se asigura că va veni poliția și, într-un final, ambulanța”.

Un bărbat a fost înjunghiat înainte ca Patel și anturajul său să poată interveni

Lupta a pornit pe stradă și s-a mutat în interiorul unei benzinării, acolo unde femeia l-a înjunghiat pe bărbat în piept, iar martorii au intervenit pentru a-i opri pe bătăuși.

Un bărbat de 32 de ani din Glengowrie a fost tratat la fața locului de ofițerii de pe ambulanță înainte de a fi transportat la Spitalul Regal din Adelaide.

Dev-Patel Australia
Lupta a pornit pe stradă și s-a mutat în interiorul unui atelier auto, acolo unde femeia l-a înjunghiat pe victimă în piept, înainte ca actorul britanic să poată interveni. Captură foto: The Guardian / 7 News

Femeia în vârstă de 34 de ani care l-a înjunghiat pe bărbat a fost arestată, potrivit The Guardian. Mai multe detalii despre situație și despre motivul pentru care a avut loc incidentul nu se cunosc.

„Nu există eroi în această situație și, din păcate, acest incident expune o problemă sistemică mai amplă întâmpinată de membrii marginalizați ai societății care nu sunt tratați cu demnitatea și respectul pe care îl merită”, au spus reprezentanții lui Patel.

„Sperăm că aceeași atenție din partea mass-mediei pe care acest incident îl primește (numai pentru că Dev, o persoană faimoasă, a fost implicat) poate fi un catalizator pentru ca politicienii să arate compasiune pentru a veni cu soluții pe termen lung pentru a-i ajuta nu doar pe cei care au fost implicați [în incident], ci pentru întreaga comunitate”.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri