Devin Ratray, actorul care l-a jucat pe fratele lui Kevin în Singur Acasă, a fost arestat după ce ar fi încercat să-și sugrume prietena

Data publicării:
Buzz McCallister
Sursa foto: Profimedia Images

Devin Ratray, actorul care a interpretat rolul lui Buzz McCallister în franciza Singur Acasă, fratele lui Kevin (Macaulay Culkin), a fost arestat în statul american Oklahoma după un incident care a avut loc la începutul lunii, informează revista People.

Ratray (44 de ani) a fost arestat miercuri în Oklahoma City, fiind acuzat de violență domestică și vătămare corporală, după ce ar fi încercat să-și stranguleze prietena.

Statul Oklahoma a emis mandatul de arestare marți, iar cauțiunea lui a fost stabilită la 25.000 de dolari. Potrivit autorităților locale, actorul s-a predat singur miercuri, apoi a fost eliberat pe cauțiune.

Incidentul în urma căruia a fost arestat Devin Ratray a avut loc la începutul lunii decembrie.

Potrivit documentelor obținute de presa locală, victima în acest caz a fost prietena lui Ratray. Ea a declarat poliției că s-au certat într-un bar, apoi a ieșit și a plecat spre camera lor de hotel. Ratray a venit la hotel, iar acolo a avut loc atacul. Potrivit postului Oklahoma News 4, care citează o declarație, victima nu reușea să respire, în timp ce era stragulată și mâna acuzatului îi acoperea gura.

Un reprezentant al lui Devin Ratray a declarat anterior pentru TMZ că cei doi s-au certat, însă a negat că ar fi existat un conflict fizic.

Devin Ratray a devenit cunoscut la începutul anilor 1990, când a jucat rolul lui Buzz McCallister, fratele lui Kevin McCallister în primele două filme din franciza Singur Acasă.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri