Dexter în viața reală. Povestea criminalului în serie care a ucis 100 de infractori și acum se bucură de libertate

Data publicării:
Pedro Rodrigues Filho
Pedro Rodrigues Filho

Dexter revine pe ecrane în această toamnă, spre bucuria numeroșilor fani, însă puțini știu că există un „Dexter” și în realitate. Serialul foarte popular spune povestea lui Dexter Morgan, un tehnician criminalist care duce în paralel o viață secretă, fiind un criminal în serie care omoară criminali.

Serialul are multe asemănări cu povestea lui Pedro Rodrigues Filho. Nu este tehnician criminalist, dar a ucis mulți infractori.

Dexter Morgan
Dexter Morgan FOTO: Profimedia Images

Ucigașul în serie brazilian, cunoscut și sub numele de Pedrinho Matador sau Killer Petey, a măcelărit 71 de persoane - cazuri confirmate oficial -, dar el spune că lista lui de victime este mai aproape de 100.

Bărbatul ajuns la de 66 de ani s-a născut cu leziuni craniene, asta pentru că tatăl și-a bătut sălbatic soția, pe mama lui, când era însărcinată cu ea.

Pedro Rodrigues Filho aproape că și-a ucis vărul când avea doar 13 ani, iar atunci a simțit prima oară dorința puternică de a ucide. După un an și-a ascultat „chemarea”.

Pedro l-a ucis pe viceprimarul din Alfenas pentru că l-a concediat pe tatăl său, acuzat pe nedrept că fura mâncare din cantina școlii. Apoi a ucis persoana despre care credea că fură de fapt. Avea doar 14 ani.

Ulterior s-a mutat în diverse orașe, a ucis un traficant de droguri și s-a îndrăgostit de o femeie pe nume Maria Aparecida Olympia. Era atunci lângă São Paulo, unde, din răzbunare, a ucis un număr mare de oameni.

Când Olympia a fost ucisă de membrii unei bande, Killer Petey s-a activat, torturând și ucigând oameni cu scopul de a afla cine i-a omorât iubita.

Dar cea mai sadică crimă a fost comisă împotriva propriului tată. Se pare că l-a executat într-o închisoare, în timp ce acesta ispășea o pedeapsă pentru uciderea mamei lui cu o macetă. Filho i-a tăiat inima tatălui său, a mâncat o bucată din ea și apoi a aruncat-o.

Filho a fost în cele din urmă arestat în 1973 și trimis la închisoare, însă crimele au continuat. Pedrinho Matador a măcelărit patru persoane în timp după gratii, iar sentința i-a fost prelungită.

El a fost condamnat la 126 de ani de închisoare, însă legea braziliană nu permite pedepsele mai mari de 30 de ani. Astfel, Filho a fost eliberat din închisoare în 2018.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri