DIGIMATINAL | Modele inovatoare la Salonul Auto de la Tokyo

Data publicării:
vlcsnap-2015-10-29-10h03m35s063

Probabil cea mai spectaculoasă maşină de la salonul auto de la Tokyo este Mazda RX-Vision. Designul are liniile clasice ale unei maşini sport cu motor frontal: capota foarte lungă, portbagaj mic, dar interpretate în stilul companiei japoneze. Propulsia este asigurată de un motor rotativ de tip Wankel, un propulsor consacrat de compania din Hiroshima.

"Datorită limbajului de design Kodo, sufletul mişcării, această maşină arată absolut uluitor. Imaginile nu îi fac dreptate, trebuie să o vezi în realitate ca să o apreciezi la adevărata valoare. MUSCA Din păcate, deocamdată, este doar un studiu de design. Dar sper să ajungă în curând în showroom-uri. ", a declarat Craig Cole, jurnalist Autoguide.com

Producătorul de motociclete Yamaha a surprins pe toată lumea, dezvăluind la Tokyo o maşină sport, numită Sports Ride. Compania japoneză spune că vehiculul va oferi aceleaşi senzarii ca o motocicletă, graţie dimensiunilor compacte, greutăţii scăzute şi şasiului modular rigid.

Toyota a venit cu două concepte inovatoare, care pun accentul pe simplitate. Suspensia, motorul, evacuarea sunt la vedere, fiind ataşate de o capsulă în care au loc doar trei pasageri.

Tot la standul companiei găsim şi conceptul S-FR, un coupe sport, mic şi accesibil. Motorul de 1,5 litri şi patru cilindri nu lasă impresia unor performanţe de supercar, dar alături de greutatea scăzută, promite o agilitate de excepţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri