Sari la conținut

DIGIMATINAL | Premiera mondială a filmului Spectre

La eveniment au fost prezenţi Prinţul William şi soţia sa, ducesa de Cambridge, şi prinţul Harry.

"Spectre" este al 24-lea film care prezintă aventurile agentului britanic 007. În noul episod, James Bond porneşte pe urmele unei grupări criminale, numite SPECTRE, cu care s-a confruntat şi în trecut. Daniel Craig joacă pentru a patra oară rolul celebrului spion al majestării sale şi a sugerat că ar cam fi obosit. În timpul filmărilor, actorul englez s-a lovit grav la un genunchi şi a avut nevoie de o operaţie.

"Mi s-a permis să fiu implicat în mod creativ cu acest film, chiar de la început, şi continuu să fiu, şi am avut o echipă extraordinară cu care am făcut faţă şi unul dintre cei mai buni regizori şi cei mai buni scenarişti. ", a declarat Daniel Craig, interpretul lui James Bond

Un lucru ieşit din comun faţă de alte filme din seria 007 este faptul că principalul personaj femin este interpretat de o actriţă matură.

"Este magic, este incredibil cât de mult reprezintă James Bond nu doar în Anglia, ci în întreaga lume. Pentru mine a fost o mare plăcere să joc sub comanda lui Sam Mendes şi cu Daniel Craig. ", a spus Monica Bellucci

Rolul negativ din noua peliculă 007 este interpretat de actorul austriac Christoph Waltz, deţinătorul a două premii Oscar. Potrivit presei, Spectre a costat aproximativ 300 de milioane de dolari şi compania producătoare se aşteaptă la încasări de peste 1 miliard de dolari. Filmările au avut loc în Mexic, Maroc, Italia, Austria şi în Marea Britanie. Pelicula va putea fi vizionată şi în cinematografele din România, începând cu 6 noiembrie.