DIGIMATINAL | S-a deschis cel mai mare târg de benzi desenate din lume

Data publicării:
vlcsnap-2015-07-10-08h30m07s111

Mare parte dintre vizitatorii de la Comic-Con San Diego au venit costumaţi în personajele preferate, aşa cum se întâmplă de obicei la altfel de evenimente.

"Nu trebuie să-ţi placă benzile desenate ca să-ţi placă Comic-Con. Este incredibil şi nu mai există ceva asemănător", a declarat un participant.

Surprizele pentru fani nu au lipsit nici de această dată. Ben Affleck a anunţat că va face un nou film din seria "Batman", pentru care va fi atât regizor, cât şi actor principal, iar fanii "Warcraft" au aflat că filmul inspirat din popularul joc video este aproape gata şi va fi lansat anul viitor.

Duncan Jones, regizor "Warcraft": "Ştiu că este bun, l-am arătat unor oameni în care am încredere, a căror opinie o respect, care sunt cinstiţi cu mine şi care mi-au spus că este bun. Acum trebuie doar să strâng din dinţi şi să aştept să-l vadă toată lumea."

Postul britanic BBC a făcut senzaţie la această ediţie a Comic-Con, pentru că a prezentat trailere pentru unele dintre cele mai populare seriale ale sale. Celebrul detectiv Sherlock Holmes şi asistenul său, James Watson, sunt trimişi în epoca victoriană pentru un episod special, după ce ultimele trei sezoane ale serialului au avut loc în lumea modernă. Prima ediţie a Comic-Con San Diego a fost în 1970.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri