DIGIMATINAL | Star Wars, cea mai aşteptată lansare

Data publicării:
vlcsnap-2015-12-18-07h16m44s745

"Star Wars - Trezirea Forței" a debutat pe marile ecrane la 35 de ani distanță de la difuzarea celui de-al șaselea episod al acestei serii.

“Ce aşteptări aveţi de la film? Ce aşteptări are orice om care din 1985 a urmărit toate episoadele.”, a declarat un fan Star Wars.

Filmul este regizat de J.J. Abrams. El avea 10 ani când a aparut primul Star Wars.
Muzica pentru toate cele 7 serii este compusă de John Williams. El avea 45 cand a aparut primul star wars, iar acum are 83. John Williams a primit un Oscar pentru coloana sonora pentru Star Wars în 1978. Vorbim despre o muncă de o viaţă, care a meritat însă. Filmul are milioane de fani în toată lumea, dar şi în România.

Bogdan Naumovici, publicitar: “ Bine realizat, ceva mai corect politic decat mă asteptam, dar nu sunt dezamăgit, e o continuare firească în serie, nu vreau să povestesc mai multe despre el ca nu vreau sa fac spoliere, dar e armonie multă In galaxie.”

Alte 5 filme star wars au fost deja anuntate. Ele se afla in diverse stagii de productie. Urmatorul va fi Rogue One, programat pentru 2016. Pelicula lansată aseară are șanse mari să devină cel mai profitabil film din toate timpurile. Cel puțin, asta reiese dintr-un calcul făcut de cei de la Bloomberg.

Noul episod din seria "Războiul stelelor", "Trezirea forţei", a avut aseară premiera în 15 ţări. Din Europa până în Africa de Sud, mii de fani au umplut sălile de cinema ca să vadă filmul pe care îl aşteptau de zece ani.

La Londra, Paris sau Bruxelles, fanii sau simpli curioşi au declarat că filmul e mai bun decât episodul anterior din serie. În Statele Unite, "Trezirea forţei" are premiera abia mâine şi până şi preşedintele Obama îl va vedea, a declarat purtătorul său de cuvânt. Însă cine a avut bani şi n-a mai avut răbdare, a luat avionul spre Europa, plătind chiar şi 5.000 de dolari. Intriga filmului a fost păzită mai ceva ca un secret de stat.

Înainte de lansare, se ştia doar că acţiunea se petrece la 30 de ani după cea din "Întoarcerea lui Jedi". Filmul readuce personaje şi actori legendari din trilogia iniţială, precum Harrison Ford sau Carrie Fisher.

Filmul are deja crononici entuziaste. Presa britanică şi cea franceză scriu că "Trezirea forţei" este filmul pe care îl aşteptau fanii. Nu e de mirare că producătorii se aşteaptă la miliarde de dolari încasări. Doar în Statele Unite şi doar în acest weekend, filmul ar trebui să aibă încasări de 230 de milioane de dolari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri