DIGIPEDIA|  Eu, Putin - Un portret

Data publicării:
putin un portret digipedia

Vă mai amintiţi apariţia lui Vladimir Putin la summitul NATO de la Bucuresti, din 2008? Nici George Bush, nici Angela Merkel, nici energicul Nicolas Sarkozy n-au stârnit atâta atenție. Vladimir Putin a fost vedeta incontestabila a reuniunii. A fost aşteptat, aplaudat şi comentat mai abitir ca orice alt invitat. 

Veţi vedea cum se umflă omul în pene când este întrebat: de ce are Occidentul o atitudine atât de negativă faţă de dumneavoastră? Răspunsul lui Putin vine simplu: de frică. 

Portretul pe care îl veţi vedea este din 2012. Vladimir Putin este prim-ministru. Se pregăteşte pentru revenirea ca preşedinte prin rocadă cu Dimitri Medvedev. 

Deși aparent jurnalistul german îl menajează pe Putin, filmul ne oferă câteva date solide despre ce va urma: războiul din Ucraina, anexarea intempestivă a Crimeei, războiul din Siria.

Hubert Seipel constată un Putin încordat, sub tensiune. Iar când vine vorba despre extinderea NATO şi scutul antirachetă, Vladimir Putin râde nervos. După care spune apăsat: aşa ceva e de neacceptat.

Este, de asemenea, o ocazie să-l auziți pe Putin vorbind în germană. Când lucra în KGB, Vladimir Putin a fost spion în Germania. 

Vizionare plăcută!

Urmăriți filmul documentar al emisiunii „Digipedia” pe Digi24 HD și online numai pe http://www.digi24.ro/Media/TV/Live/Digi24sâmbătă, de la ora 21:00, iar duminică în reluare de la ora 2:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri