DIGIPEDIA. Unde este zborul MH370?

Data publicării:
mh370

Misterul învăluie în continuare dispariţia în Marea Chinei de Sud a lui MH370, cu 239 de suflete la bord. Avionul, o minune a tehnicii - un Boeing 777 seria 200 - este excelent. Este atât de bine dotat şi de sofisticat, încât, practic, se poate pilota singur. Piloţii urmăresc doar dacă deciziile luate de aparate sunt cele corecte în condiţiile date.

O poveste tragică, dar incitantă pentru că, cel puţin teoretic, progresul tehnologic ar trebui să ne apropie de certitudini. N-ar trebui să ne lase cu mistere neelucidate de mai bine de doi ani.

Or, în misiunile de căutare, care au costat deja zeci de milioane de euro, s-au implicat aproape 30 de ţări. De multe ori, cei care au căutat au fost militari. Deocamdată, degeaba.

De aceea, vă propunem în această seară un film ştiinţific, cum nu v-am mai propus la „Digipedia”. Un film BBC, care face singurul lucru de făcut în astfel de situaţii: trece în revistă ce ştim despre ce nu ştim. Pasionaţii de mistere sunt deja cu noi. Vă recomandăm să vă apropiaţi şi vouă, pasionaţi de aviaţie! 

Urmăriți filmul documentar pe Digi24 HD. Online îl puteţi viziona numai LIVE (nu se arhivează), pe http://www.digi24.ro/Media/TV/Live/Digi24sâmbătă, de la ora 21:00, iar duminică, în reluare, de la ora 2:00.

Vizionare plăcută!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri