Din costum de premier, în echipament de fotbal: Recep Tayyip Erdogan, aflat în campanie electorală, a jucat un meci la Istanbul

Data publicării:
erdogan

A driblat, a şutat şi a înscris. Nu doar o dată, ci de trei ori. Premierul Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a participat la un meci amical cu ocazia inaugurării unui stadion de fotbal din Istanbul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fan declarat al sportului rege, Recep Erdogan i-a avut coechipieri, printre alţii, pe unul dintre fiii săi şi pe primarul Istanbulului.

Deşi iniţial nu a avut o evoluţie strălucită, Recep Erdogan şi-a revenit rapid. A înscris de trei ori în poarta adversă, în doar 15 minute, fără a întâmpina o opoziţie prea mare din partea apărării.

Prim-ministrul a purtat pe tricou numărul 12, iar o parte a presei scrie că este de fapt o trimitere la alegerile prezidenţiale din 10 august. Dacă le va câştiga, Recep Erdogan va deveni cel de-al 12-lea lider al Turciei moderne.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri