„Doamne, Dumnezeule, toată lumea, rugați-vă!” Mesajele audio cutremurătoare ale familiei executate de traficanții mexicani de droguri

Data actualizării: Data publicării:
carteluri droguri Mexic
Foto: Guliver/GettyImages

Tot ce poți face, atunci când familia ta a căzut într-o ambuscadă a traficanților mexicani de droguri, este să te rogi. Mesajele audio, publicate de CNN, arată momentele de groază prin care au trecut membrii familiei unei comunități mormone americane, asasinați, zilele trecute, într-un masacru din Mexic.

„Doamne, Dumnezeule, toată lumea, rugați-vă!”, se aude vocea unei femei, într-o conversație pe grupul de Whatsapp al familiei. „Tocmai au venit niște polițiști care mi-au spus că mașina mamei a sărit în aer, sus pe deal. Toată lumea, vă rog, rugați-vă”.

Membrii familiei călătoreau în trei mașini. Atacul s-a produs  la limita dintre statele mexicane Chihuahua şi Sonora, în apropierea graniţei cu SUA, într-o zonă unde acţionează numeroşi traficanţi de droguri.

„Nita și copiii ei au murit. Au murit arși în mașină. A verificat unchiul Jeffrey, a numărat cinci cadavre. Au trupurile calcinate. Să ne ajute Dumnezeu!”, se aude în mesajul audio.

Cel puţin trei femei şi şase copii aparţinând unei comunităţi mormone americane stabilite în nordul Mexicului au fost asasinaţi într-o ambuscadă, a anunţat una din rudele victimelor.

Trupurile unei mame şi ale celor patru copii ai săi au fost găsite, ciuruite de gloanţe, la bordul unei camionete calcinate, cu care se îndreptaseră spre frontiera cu SUA. 

„Mătușa Dawna, cu copiii ei, Nita, cu gemenii și Christina și copilul ei - nu avem nicio veste de la ei”, se aude în conversația audio.

Opt copii au reușit, totuși, să scape cu viață. Unul dintre ei, deși împușcat, a mers 23 de kilometri, timp de șase ore, ca să dea alerta.

Cinci copii au fost transportați, cu elicopterul, la spital în Statele Unite. Unul dintre ei, de numai șapte luni, a scăpat cu viață pentru că mama lui a pus coșul în care îl ținea pe podeaua mașinii și gloanțele nu au ajuns la el. Anchetatorii iau în calcul o confuzie a bandelor de traficanți din zonă.

Editor web: Mihnea Lazăr

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri