Doi adolescenți au fost împușcați mortal de mama lor. Cum a scăpat al treilea copil

Data actualizării: Data publicării:
adolescenti impuscati de mama
Doi tineri adolescenti au fost împușcați mortal de mama lor. FOTO: Facebook

Tragedie într-o familie din Oklahoma. O mamă și-a omorât doi dintre copii, în timp ce aceștia se aflau acasă, în dormitoarele lor. Al treilea copil al femeii a reușit să scape după ce a fugit și a stat ascuns în toaleta.

adolescenti impuscati de mama
Doi tineri adolescenti au fost împușcați mortal de mama lor. FOTO: Facebook

Amy Leann Hall, în vârstă de 39 de ani, și-a împușcat mai întâi fiul, în vârstă de 18 ani, în cap, în timp ce acesta dormea, pe data de 1 noiembrie. Tânărul a murit pe loc, potrivit People.

Apoi femeia s-a dus în camera în care se aflau celelalte două fiice ale sale, hotărâtă să-și ducă planul la sfârșit și să le omoare și pe acestea.

Kloee Toliver, în vârstă 16 ani, a fost împușcată, în cap. Cel de-al treilea copil al femeii, o tânără, de 14 ani a reușit însă să scape. Deși rănită la cap și la gât, adolescenta a fugit în baie și a reușit să-și convingă mama să lase jos arma și să renunțe la planul diabolic.

Femeia a fugit apoi de acasă, însă polițiștii au prins-o rapid și au reținut-o.

Fata în vârstă de 16 ani se află în moarte clinică, urmând ca medicii să o deconecteze de la aparate, iar organele să-i fie donate.

Mezina familiei se află în afara oricărui pericol, însă mai are mult până își va reveni psihic după șocul suferit.

Potrivit presei locale, femeia, care suferea de probleme psihice, intenționa să se sinucidă după ce își ucidea copiii. Ea ar fi recurs la acest gest extrem pentru „a-și proteja familia de soțul abuziv”, cu care se afla în proces de divorț.

Prima apariție la tribunal a femeii va avea loc pe 29 noiembrie. Potrivit poliției, femeia ar fi realizat gravitatea faptelor sale și „îi pare foarte rău”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri