Doi băieți și-au organizat o nuntă falsă pentru a putea da o petrecere pentru toți colegii. Ce a urmat după ce pozele au ajuns pe net

Data actualizării: Data publicării:
Doi băieți și-au organizat o nuntă falsă pentru a putea da o petrecere pentru toți colegii
Doi băieți și-au organizat o nuntă falsă pentru a putea da o petrecere pentru toți colegii FOTO: 7news

Doi băieți, elevii de liceu din Sydney, au pus la cale un plan nebunesc pentru a putea să organizeze o petrecere mare, pentru toți colegii lor, însă totul s-a năruit când părinții au aflat șocați ce puneau la cale.

Supărați că din cauza restricțiilor nu pot organiza o petrecere cu mai mult de 30 de persoane, cei doi băieți colegi și buni amici, au decis să-și ducă prietenia la nivelul următor organizând o nuntă falsă, fapt ce le-ar fi permis să invite la „masa festivă” 150 de persoane, potrivit presei australiene.

Planul a fost pus, în mare parte în aplicare. Astfel, băieții au pus în scenă o ceremonie civilă, cu o funcționară care a „oficiat” căsătoria, certificat și tot ce trebuie. Întrucât toate formalitățile au fost îndeplinite în conformitate cu reglementările legale în vigoare, cheful la care visau cei doi era la doar câteva ore distanță, joia trecută.

Însă, un detaliu important a fost scăpat din vedere: fotografiile de la „cununia civilă” au ajuns pe o rețea socială, iar vestea s-a răspândit cu viteza luminii.

Potrivit unor surse locale, părinții unuia dintre băieți au primit un mesaj de la niște vecini care i-au felicitat pentru „fericitul eveniment”, moment în care tot planul a fost dat peste cap. Părinții au declarat: „Nu a avut loc nicio ceremonie validă din punct de vedere juridic și am oprit petrecerea ce urma să aibă loc într-un loc înainte de a începe. Din fericire, nimeni nu a fost pus în pericol”.

Băieții și-au cerut scuze pentru gestul lor, iar autoritățile nu i-au amendat, pentru că petrecerea doar a fost plănuită.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri