Video Doi germani au fost prinși în timp ce încercau să iasă din Columbia cu 300 de păienjeni, gândaci, scorpioni și tarantule

Data publicării:
tarantula
Sursa foto: captură AmbienteBogota / YouTube

Sute de păienjeni și insecte au fost confiscate joi de autoritățile columbiene, după ce au fost găsite în bagajele a doi cetățeni germani care se întorceau în Europa, informează CNN.

Un comunicat al Autorității de mediu din Bogota anuntă confiscarea a cel puțin 232 de tarantule, 67 de gândaci, nouă ouă de păienjeni și un scorpion cu șapte pui pe aeroportul El Dorado. Toate exemplarele erau păstrate în aproximativ 200 de containere de plastic ascunse într-o valiză, se mai arată în comunicat.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cei doi cetățeni germani au fost reținuți și urmează să fie puși sub acuzare. Aceștia au declarat că transportau insectele în Germania în scopuri academice, însă nu aveau permisele necesare pentru a le captura și tranporta.

Carolina Urrutia, secretarul de Mediu din Bogota, a declarat că și persoanele care intenționează să folosească animalele sălbatice în scopuri științifice au nevoie de permisiunea autorităților pentru a le scoate din țară.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri