Doi părinți au fost acuzați de ucidere din culpă pentru că și-au lăsat fiica să mănânce prea mult și să moară de obezitate

Data actualizării: Data publicării:
copil mancand
O mamă a recunoscut că este vinovată pentru moartea fiicei sale adolescente după ce a lăsat-o să mănânce prea mult FOTO: Getty Images

O mamă a recunoscut că este vinovată pentru moartea fiicei sale adolescente după ce a lăsat-o să mănânce prea mult, ajungând să sufere de obezitate morbidă.

Kaylea Louise Titford, de 16 ani, a fost găsită moartă la casa ei din Powys, Țara Galilor, în octombrie 2020. A fost descoperită „palidă, rece și inconștientă”.

Mama, Sarah Lloyd-Jones, de 39 de ani, și tatăl, Alun Titford, de 44 de ani, au fost acuzați de omor din culpă, pentru că din cauza lor a murit un copil, potrivit The Independent.

Apărând în fața instanței de judecată, în urmă cu câteva zile, Lloyd-Jones a recunoscut că este vinovată de ucidere din culpă.

Tatăl urmează să fie judecat în ianuarie, dar el neagă acuzațiile.

La o audiere anterioară, s-a spus că obezitatea lui Kaylea a fost cauzată de indiferența părinților, care nu au ținut cont de starea ei și nu au hrănit-o corespunzător.

Lloyd-Jones urmează să-și afle pedeapsa în următoarea perioadă.

Kaylea, care era într-o stare de vulnerabilitate, ar fi trebuit să aibă un regim alimentar strict, însă ancheta a stabilit că între 24 martie și 11 octombrie 2020 părinții nu i-au asigurat nevoile nutriționale, iar adolescenta a ajuns să sufere de obezitate morbidă.

De asemenea, mama a fost acuzată că nu a apelat din timp la ajutor medical.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri