Doliu la Hollywood, după moartea lui Paul Walker. Mesajele actorilor americani

Data publicării:
accident paul walker twitter

Foto: Twitter

Vin Diesel a scris pe Twitter: „Frate, o să îmi lipseşti foarte mult. Am rămas fără cuvinte. Raiul a câştigat un nou înger. Odihneşte-te în pace", potrivit hollywoodreporter.com, citat de Mediafax.

Toată puterea, dragostea şi credinţa mea se îndreptă către familia lui Walker. Te iubesc, frate", a scris şi actorul Dwayne Johnson.

Actriţa Jessica Alba a publicat pe contul său de Twitter un mesaj în care spune că, în acest moment, gândurile ei se îndreaptă către familia actorului. „A fost o persoană minunată", a scris aceasta.

De asemenea, Alyssa Milano a scris: „Nu, nu, nu! Odihneşte-te alături de îngeri. Tu, băiat simpatic".

De asemenea, actorul James Franco a publicat o poză cu actorul alături de mesajul „Multă dragoste pentru Paul Walker. Foarte trist. A oferit multă bucurie".

Regizorul Roland Emmerich a scris: „Sunt extrem de trist la aflarea veştii că Paul Walker a murit. Odihneşte-te în pace".

Printre vedetele care şi-au exprimat regretul s-au regăsit şi rapperul Ludacris, James Van Der Beek, Michael Ealy şi Aaron Carter.

Paul Walker, unul dintre actorii principali ai seriei „The fast and the Furios”, a murit sâmbătă într-un accident de mașină produs în nordul orașului Los Angeles. Actorul se îndrepa către un eveniment caritabil, iar la volan se afla un prieten al acestuia.

Șoferul a pierdut controlul automobilului, care s-a izbit de un pom, iar apoi a luat foc. Ambii bărbați și-au pierdut viața. Paul Walker avea 40 de ani și a apărut în cinci din cele șase filme despre curse ilegale de mașini și jafuri armate.

În prezent actorul filma pentru o nouă peliculă „Fast and Furios”, care urma să fie lansată anul viitor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri