Donald Trump a anulat summit-ul cu liderul nord-coreean Kim Jong-Un: „Simt că ar fi nepotrivit în acest moment”

Data actualizării: Data publicării:
trump getty
Foto: Guliver/GettyImages

Președintele SUA Donald Trump a anunțat că nu va mai participa la summit-ul cu liderul Coreei de Nord Kim Jong-Un, care fusese plănuit pentru data de 12 iunie, scrie bbc.com.

President Trump Makes Announcement On Iran Deal
Foto: Guliver/GettyImages

Trump a declarat că summitul ar fi nepotrivit în acest moment. Acesta ar fi urmat să aibă loc în Singapore.

Într-o scrisoare oficială, postată pe pagina oficială de Twitter a Casei Albe, Trump a declarat că speră să-l întâlnească într-o zi pe Kim Jong-Un.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Așteptam cu interes această întâlnire. Din nefericire, din cauza furiei peste măsură și a ostilității pe care ai arătat-o în cel mai recent discurs al tău, simt că ar fi nepotrivit, cel puțin momentan, ca această întâlnire mult-așteptată să aibă loc”, a scris Trump.

„Vorbești despre capabilitățile tale nucleare, însă ale noastre sunt atât de vaste și puternice încât mă rog lui Dumnezeu să nu fie nevoie să le folosim niciodată”, i-a mai transmis președintele american lui Kim Jong-Un.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri