Sari la conținut
News Alert

Donald Trump, ironizat în R. Moldova și Bulgaria

Donald Trump nu este ironizat doar în propria țară la cele mai celebre show-uri de comedie, ci și în alte state îndepărtate. După Olanda şi Suedia, a venit rândul Republicii Moldova şi Bulgariei să realizeze clipuri, care parodiază declaraţiile şi deciziile preşedintelui american, potrivit Digi24.

„Acesta este un mesaj oficial din partea țării mărețe Moldova. Domnule președinte, bine ați venit în Republica Moldova, o țară glorioasă, de care probabil nu ați auzit niciodată.

„Pe 13 noiembrie 2016, l-am ales pe domnul Igor Dodon în funcția de președinte al Republicii Moldova. Da, ați auzit bine, acest prorus, misogin, homofob, fanatic religios este liderul țării noastre, pentru următorii patru ani. Dodon este un tip grozav. Un om bun, atât de puternic, atât de chipeș. În cea mai mare parte a timpului, este Igor dar uneori poate deveni foarte Dodon. Voi îl aveți pe Kanye West, noi îl avem pe Toly Druga, voi aveți Parada de Ziua Recunoștinței, noi avem Paștele Blajinilor. Domnule Trump, sper că acest videoclip v-a convins că avem nevoie de voi, pentru că avem nevoie de cineva să facă Moldova măreață din nou”.

Şi bulgarii au realizat un clip similar, în care sunt menţionate şi protestele din România

„Noi avem cel mai bun alfabet - alfabetul chirilic. L-am dat rușilor, împreună cu creștinismul. În schimb, rușii ne-au dat comunismul. O decizie teribilă. Ca și voi, am construit un zid la graniță și noi chiar i-am făcut pe alții să plătească pentru el - Uniunea Europeană. Avem 32 de specii de lilieci. România are 28. Care este statul vampirilor acum? Uitați de România! Ei protestează mereu. Noi nu avem de ce să protestăm. Bulgaria e mai bună. E o realitate. Aceasta este Baba Vanga. Ea este o ghicitoare bulgară. Ea a prezis că veți fi președinte. Tot ea a zis că acesta va fi sfârșitul lumii. Dar, nu vă faceți griji, ea nu prezice totul corect! Înțelegem că America va fi pe primul loc, dar putem zice că Bulgaria va fi pe locul al doilea? Bine, Rusia pe locul doi, dar, ne putem afla în primii zece?”