Donald Trump susține că nu a știut despre cei 130.000 de dolari plătiți actriței Stormy Daniels

Data publicării:
President Elect Trump Continues His "Thank You Tour" In Grand Rapids, Michigan
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, susţine că nu a ştiut că avocatul său, Michael Cohen, i-a plătit actriţei Stormy Daniels 130.000 de dolari ca să nu vorbească despre relaţiile ei sexuale cu Trump, relatează Reuters. El s-a referit joi pentru prima oară în public la acest scandal.

President Elect Trump Continues His "Thank You Tour" In Grand Rapids, Michigan
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Într-o discuţie cu reporterii la bordul aernoavei prezidenţiale Air Force One, Trump a răspuns "nu" când a fost întrebat dacă a fost informat despre plata către actriţă - pe numele ei adevărat Stephanie Clifford - şi "nu, nu ştiu" la întrebarea dacă ştie de unde au provenit banii, scrie Agerpres.

Cohen a recunoscut deja că a plătit-o pe Daniels în cadrul unui acord de confidenţialitate, dar a susţinut că a folosit propriile sale fonduri.

Luna trecută, Daniels i-a intentat un proces lui Cohen, cerând rezilierea acordului semnat în octombrie 2016. Într-un interviu acordat emisiunii "60 minutes" a reţelei CBS, ea a afirmat săptămâna trecută că a avut relaţii sexuale cu Trump o singură dată, în 2006, când ea avea 27 de ani, iar actualul preşedinte 60, dar acesta a păstrat ulterior legătura cu ea.

Avocatul actriţei, Michael Avenatti, a comentat pe Twitter prima declaraţie publică directă a preşedintelui despre scandal: "Nu se poate vorbi de un acord dacă una din părţi susţine că nu ştie nimic despre el".

Actriţa şi omul de afaceri ar fi rămas în contact timp de un an, potrivit e,i din cauză că Donald Trump i-a promis un loc în emisiunea de televiziune "The Celebrity Apprentice", rămasă doar o promisiune.

Altă femeie, Karen McDougal, o fostă "Playmate" de la Playboy, s-a adresat de asemenea justiţiei, recent, pentru a obţine să fie eliberată de o clauză de confidenţialitate cu privire la o relaţie de zece luni pe care afirmă că a avut-o cu magnatul în domeniul imobiliar.

Într-o plângere depusă la un tribunal de la Los Angeles, avocaţii ei au denunţat presiuni şi ameninţări vizând să o facă să păstreze tăcerea, dar şi calomnii din partea echipei lui Trump menite să o discrediteze.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri