Două staruri pop internaționale, găsite vinovate de viol în grup. Detaliile oribile descoperite de judecători

Data actualizării: Data publicării:
banda de politie, scena crima
Polițiștii germani au căutat 16 ani un criminal în serie care în realitate nu a existat. Foto: Guliver/GettyImages

Două cunoscute vedete de muzică pop din Coreea de Sud au fost condamnate de justiția coreeană la șase, respectiv, cinci ani de închisoare, pentru violarea mai multor femei, informează BBC.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Starurile pop Jung Joon-young și Choi Jong-hoon au fost găsite vinovate de instanță, la acuzațiile că obișnuiau să violeze în grup femei pe care, inițial, le îmbătau până când victimele ajungeau în „stare de inconștiență, incapabile să se apere”.

Unele astfel de scene au fost filmate și apoi distribuite pe un grup de chat, după cum a declarat judecătorul coreean care a dat sentința.

„E greu de imaginat prin ce au trecut victimele când au aflat, mai târziu, prin ce au trecut”, a declarat judecătorul.

În plus, cele două vedete pop au mai fost condamnate să participe la un program de „80 de ore de cursuri pentru tratamentul violenței sexuale”.

În depoziția finală, popstarul Jung - o vedetă extrem de cunoscută în Coreea de Sud, a declarat că „regretă enorm prostia făcută”.

Editor web: M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri