Două surori saudite au fost găsite moarte în casa lor din Australia, iar poliția spune că acest caz este „extrem de neobișnuit”

Data actualizării: Data publicării:
Asra Abdullah Alsehli și Amaal Abdullah Alsehli
Asra Abdullah Alsehli, de 24 de ani, și Amaal Abdullah Alsehli, de 23 de ani, au fost găsite moarte în apartamentul lor de lângă Sydney FOTO: Poliția Burwood

Moartea a două surori din Arabia Saudită, găsite în camere separate în apartamentul lor din Sydney, rămâne un mister pentru poliție la mai bine de o lună după descoperirea trupurilor lor.

Femeile, Asra Abdullah Alsehli, de 24 de ani, și Amaal Abdullah Alsehli, de 23 de ani, au fost găsite în paturile lor în suburbia Canterbury, din sud-vestul orașului Sydney, pe data de 7 iunie. Nu au fost găsite semne vizibile de efracție și nici răni pe cadavre, dar poliția spune că decesele sunt „suspecte”, pentru că nu a fost identificată nicio cauză a morții.

La o conferință de presă de miercuri, inspectorul Claudia Allcroft a făcut un apel la public să furnizeze orice informații despre surori, precizând că autoritățile încă știu foarte puține lucruri despre ele, relatează The Guardian.

„Facem un apel pentru orice fel de informații, întrucât nu știm multe despre aceste fete. Ancheta noastră este în desfășurare și, după ce ne-am consultat cu medicul legist, am decis să le dezvăluim numele”.

În ciuda faptului că s-a constituit o echipă specială pentru acest caz, încă se știu foarte puține despre circumstanțele în care surorile au murit.

Allcroft le-a spus reporterilor că poliția a vorbit doar cu două persoane care le cunoșteau pe surorile saudite, iar autoritățile cred că cele două făceau tot posibilul să se izoleze. Sosiseră în Australia din Arabia Saudită în 2017.

Poliția a mai spus că nu a putut fi stabilită o cauză a morții și că trupurile au fost găsite la câteva zile după deces.

Allcroft a spus că circumstanțele morții celor două sunt suspecte.

„Fetele aveau 23 și 24 de ani și au murit împreună, în casa lor. Nu știm cauza morții și, oricum, este neobișnuită la vârsta lor”, a spus ea.

Poliția așteaptă rapoartele toxicologice și se speră că acestea ar putea să facă lumină în caz.

Se spune că una dintre surori deținea o afacere, însă poliția nu a putut stabili despre ce afacere este vorba.

Surorile au fost găsite moarte în apartamentul lor pe data de 7 iunie, după ce proprietarul clădirii a reclamat că nu a primit chiria pe ultima lună.

„Comunitatea Burwood este o comunitate mică și sperăm că cineva ar putea să ne ajute. Cei care le-au cunoscut pe surori și ar putea avea informații despre acțiunile lor sunt rugați să ne contacteze”, a spus Allcroft.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri