Două tinere ucise în lanul de porumb, strivite de o combină agricolă. Una din ele a apucat să sune la 112

Data actualizării: Data publicării:
carabinieri in lanul de porumb
Lanul de porumb în care au fost ucise cele 2 tinere FOTO: Corriere.it

Două tinere, de 28 şi 32 de ani, au fost găsite moarte într-un lan de porumb, de lângă Milano, după ce au fost strivite de o combină agricolă. Șoferul, care este cercetat pentru omor din culpă, este în stare de șoc și spune că nu le-a văzut.

Carabinierii au descoperit cele două cadavre pe un teren agricol din San Giuliano Milanese sâmbătă seară, la o zi după accidentul teribil, potrivit La Stampa.

tinere-italia
Două tinere ucise în lanul de porumb, strivite de o combină agricolă FOTO: Corriere.it

Șoferul utilajului, Andrea P., 28 de ani, stropea cu insecticid lanul de porumb înalt de câțiva metri, când le-a lovit pe Sara El Jaafari, de 28 de ani, și Hanan Nekhla, de 32 de ani, două tinere marocane.

Sara a mai trăit după impact și a reușit să sune la 112 și să anunțe autoritățile că „este rănită, iar prietena ei este moartă”, după ce au fost lovite de o combină agricolă. Mesajul a fost transmis în limba arabă. Echipele de salvare au pornit în căutarea celor două tinere după ce un translator a tradus mesajul. Cadavrele au fost descoperite la 30 de ore după apelul telefonic.

Anchetatorii încearcă să afle acum ce căutau cele două tinere în lanul de porumb. Potrivit primelor informații, ele ar fi fost însoțite de doi bărbați, de asemenea marocani, care ar fi asistat la accident, dar care au fugit apoi fără să anunțe autoritățile, potrivit Corriere della Sera. Se pare că aceștia stau în Italia fără forme legale și nu au vrut să aibă de-a face cu autoritățile.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri