Video Două uragane amenință SUA și Insulele Caraibe. Furtuna tropicală Hanna a lovit deja statul Texas

Data actualizării: Data publicării:
Două uragane amenință SUA și Insulele Caraibe. Furtuna tropicală Hanna a lovit deja statul Texas
Foto: Profimedia Images

Trei furtuni tropicale amenință Statele Unite și Insulele Caraibe. Este vorba despre uraganul Hanna, în Golful Mexicului, uraganul Douglas așteptat în Hawaii și furtuna tropicală Gonzalo, în Atlantic, scrie CNN.

Uraganul Hanna, primul din sezonul 2020, a atins, sâmbătă seara, uscatul. La ora locală 18.00, Hanna a lovit insula Padre din apropiere de coasta statului Texas.

Uraganul, încadrat în categoria 2, are rafale ce bat cu o viteză susţinută de peste 140 de km/h, iar meteorologii avertizează că ar putea provoca inundaţii severe.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Hanna a lovit pentru a doua oară uscatul la ora locală 19.15. în Kennedy County, Texas, din nou, cu rafale de peste 140 km/h, potrivit Centrului Naţional pentru Uragane.

Guvernatorul din Texas, Greg Abbott, a emis o atenţionare de dezastru.

Furtuna tropicală Hanna, prima din sezonul uraganelor din Atlantic, a devenit primul uragan care loveşte Texasul de la Harvey, care a făcut ravagii în 2017.

Editor: Cristina Iancu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri