Ducesa de Cambridge a fost internată. Kate a intrat în travaliu

Data publicării:
william si kate mediafax-1

Ducesa de Cambridge a fost internată la Spitalul Sf. Maria din Londra, după ce au apărut primele semne ale travaliului. 

Ducesa de Cambridge a fost internată în această dimineaţă la Spitalul St. Mary din Londra, în primele etape ale naşterii. Ducesa a mers cu maşina de la Palatul Kensington până la aripa Lindo a spitalului, alături de ducele de Cambridge”, a declarat un purtător de cuvânt al Casei Regale.

Kate a fost internată într-un salon privat, special amenajat pentru ea. Ducesa de Cambridge va fi asistată la naștere de medici ai familiei regale, ajutați de membri ai personalului de la Spitalul Sfânta Maria.

Echipa este condusă de un medic reputat, care a fost, timp de 20 de ani, ginecologul reginei. 

Presa anunţase săptămâna trecută că ducesa Kate trebuia să nască pe 13 iulie.

Numeroşi jurnalişti şi-au instalat corturile în faţa aripii Lindo a spitalului St. Mary din Londra de aproape două săptămâni, iar reţelele de socializare au fost pur şi simplu inundate cu zvonuri despre sarcina ducesei Kate. Potrivit unuia dintre aceste zvonuri, soţia prinţului William ar fi intrat în noaptea de joi spre vineri în travaliu.

O sursă apropiată de familia regală a spus: "Un număr mic de angajaţi ai spitalului St. Mary care ar putea fi de gardă atunci când ducesa va naşte au fost contactaţi şi li s-a spus că trebuie să nu consume deloc alcool cu o lună înainte de naştere".

"Li s-a spus că data naşterii este 19 iulie", a declarat aceeaşi sursă pentru The Telegraph.

Camilla, soţia prinţului Charles, a dezvăluit în timpul unei vizite pe care a făcut-o la spitalul de copii St. Austell din comitatul Cornwall: "Aşteptăm cu toţii lângă telefon. Sperăm că până la sfârşitul acestei săptămâni el sau ea va veni pe lume".

Citiți și:

Jurnaliştii au fost păcăliţi de sosiile lui William şi Kate

UMOR BRITANIC. Elisabeta a II-a aşteaptă cu nerăbdare naşterea bebeluşului regal, ca să plece mai repede în vacanţă

Vlad Ţepeş şi George Washington se numără printre strămoşii viitorului copil al Prinţului William

Bebelușul regal al Marii Britanii, așteptat cu nerăbdare

Biroul de presă al Palatului Kensington, unde vor locui prinţul William şi soţia sa, a refuzat să confirme data exactă la care ducesa de Cambridge va naşte, deşi Kate însăşi a lăsat să îi scape, în timpul unei discuţii în public, în urmă cu câteva luni, faptul că urmează să nască "la jumătatea lunii iulie".

Potrivit presei britanice, prinţul William şi-a luat câteva zile de concediu de la baza aeriană din Ţara Galilor unde lucrează ca pilot de elicopter, pentru a petrece această săptămână alături de soţia sa, în reşedinţa cuplului princiar, Palatul Kensington.

Ducesa de Cambridge a petrecut weekendul trecut în reşedinţa părinţilor ei, Carole şi Michael Middleton, în comitatul Berkshire, în timp ce soţul ei a participat la un meci de polo organizat în scopuri caritabile.

Pe 3 decembrie 2012, la peste un an şi jumătate de la nunta lor somptuoasă, prinţul William şi soţia sa, Catherine, au anunţat că vor avea primul lor copil, viitorul moştenitor al tronului Marii Britanii, iar această veste era aşteptată cu înfrigurare şi speranţă, de multe luni, de întregul regat.

William, fiul prinţului Charles şi al prinţesei Diana, s-a căsătorit cu Kate Middleton pe 29 aprilie 2011, la Londra, în cadrul unei ceremonii somptuoase, care a fost urmărită de aproximativ 2 miliarde de telespectatori. 

Experţii consideră că naşterea bebeluşului regal va fi extrem de benefică pentru economia ţării. În acest sens au făcut deja câteva calcule: britanicii vor cheltui aproape 100 de milioane de dolari pe alcool, 85 de milioane pe suveniruri personalizate şi alte 130 de milioane de dolari pentru diverse festivităţi.

Bebeluşul regal a devenit motiv de dispută între pariori. Ei încearcă să ghicească nu doar numele, dar şi culoarea părului sau greutatea. Unii sunt siguri că pot ghici chiar şi cu ce va fi îmbrăcat la prima apariţie publică. Dacă va fi fata, britancii mizeza pe numele Elisabeta, Diana sau Victoria. Dacă va fi băiat, pariorii susţin că va primi numele de James sau George.

Casele de pariuri nu se opresc însă aici. Cine ghiceste numele primei iubite sau al primului iubit al viitorului moștenitor al coroanei va primi 500 de lire pentru fiecare liră pariată. Cei care au noroc pot face astfel o mică avere. Casa de pariuri Paddy Power a înregistrat până în prezent 10.000 de pariuri şi estimează să aibă încasări de peste 300.000 de lire sterline.

Chiar dacă nu a venit încă pe lume, copilul lui Kate şi William are deja pagină oficială pe site-ul Wikipedia, unde informaţiile sunt completate în timp real. Pagina a fost deschisă, până acum, de aproape o sută de mii de vizitatori. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri