Galerie Foto După ce a tăiat o geantă Chanel în semn de protest că brandul i-a părăsit țara, o vedetă din Rusia a fost pozată cu una identică

Data actualizării: Data publicării:
​Russian influencer Victoria Bonya, 42, pictured with a Chanel bag​ five months after she was filmed cutting it
Victoria Bonya, s-a pozat în Dubai cu geanta Chanel pe care o „tăiase” în luna aprilie FOTO: Profimedia Images

O vedetă din Rusia, model și star pe rețelele sociale, a pozat cu ceea ce pare că este o geantă Chanel, la 5 luni după ce a tăiat una identică în fața camerei, în semn de protest față de decizia brandului de lux de a-și închide magazinele din Rusia.

Victoria Bonya, care se află în Dubai în această perioadă, a postat pe Instagram pe 3 septembrie fotografia în care pare că are o geantă Chanel.

 Victoria Bonya FOTO: Profimedia Images
Victoria Bonya FOTO: Profimedia Images

Victoria Bonya, care are peste 9 milioane de urmăritori pe Instagram, a fost una dintre persoanele cu notorietate din Rusia care au vorbit împotriva Chanel, după ce brandul și-a încetat operațiunile din Rusia, odată cu invazia în Ucraina. Bonya și alte vedete au acuzat Chanel, dar și alte mărci care au luat aceeași decizie, de „Rusofobie” și de discriminare, potrivit Insider.

„Dacă Chanel nu își respectă clienții, de ce trebuie să respectăm Chanel?”, a spus Bonya într-un videoclip de pe Instagram, postat pe 5 aprilie, în care tăia o geantă Chanel cu o foarfecă mare.

Pe 3 septembrie, Bonya a postat o fotografie cu ea într-o mașină, în Dubai. Comentatorii au observat rapid că geanta pe care o purta Bonya în imagine părea a fi o geantă Chanel neagră identică cu cea pe care o tăiase în clipul din aprilie.

„Nu ai tăiat geanta pe care o ai în fotografie?”, a întrebat un urmăritor. În alte comentarii, urmăritorii au ironizat-o destul de acid pe Victoria.

Într-o declarație pe care Bonya a postat-o pe Instagram pe 11 aprilie ea a spus că va scoate la licitație „toate” gențile Chanel și va oferi încasările „oamenilor care au nevoie mai mult în situația actuală”.

"Discriminarea Chanel față de clienții ruși pe baza naționalității este inacceptabilă. Când a devenit moda un instrument politic discriminatoriu împotriva naționalităților?", a spus ea, printre altele.

Magazinele Chanel sunt încă închise în Rusia, iar brandul a încetat să mai vândă produse consumatorilor ruși din afara țării, potrivit BBC. O serie de cetățeni ruși au scris pe rețelele sociale spunând că au fost refuzați la magazinele Chanel din alte țări.

Bonya postează de obicei conținut de modeling pe Instagram și are și un cont TikTok cu 450.000 de urmăritori, unde se filmează pregătindu-se pentru ședințe de modeling.

Vedeta s-a confruntat cu reacții puternice în mai, când a apărut pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes. Potrivit presei tabloide, multe voci au spus că Bonya nu ar fi trebuit să fie invitată să participe la eveniment, amintind de câteva fotografii în care ea apare purtând un tricou și un costum de baie cu imaginea lui Putin, fotografii care au apărut în presa din toată lumea.

Însă un purtător de cuvânt al festivalului de film de la Cannes a spus că au fost înaintate invitații către „o serie” de instituții mass-media ruse care au susținut o „poziție anti-război”, dar nu a explicat în niciun fel prezența lui Bonya la festival.

Într-o serie de postări pe Instagram din luna mai, Bonya a spus că a fost „invitată” la festival, dar că a fost „discriminată” în timpul evenimentului, spunând că i s-a cerut să coboare de pe covorul roșu.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri