După o vacanță în Australia, o femeie s-a întors cu un piton ascuns în pantofi

Data publicării:
piton
Foto: Scottish SPCA

O femeie din Scoția a descoperit cu stupoare că a adus cu ea din Australia un...„musafir” nepoftit. Moira Boxall a găsit un piton într-un pantof din valiza sa, după un zbor de peste 14.000 de kilometri din Queensland spre Glasgow, scrie CNN.

piton
Foto: Scottish SPCA

Șarpele își găsise refugiul perfect în pantoful femeii și chiar începuse să năpârlească pe parcursul drumului. Femeia a sunat imediat la Societatea pentru Protecția Animalelor din Scoția, care a luat pitonul și l-a pus în carantină.

„Am răspuns unui apel făcut de o femeie care abia se întorsese dintr-o vacanță în Australia și a găsit un șarpe în pantofii săi”, a declarat ofițerul Taylor Johnstone.

„Când am ajuns acasă la ea, șarpele fusese deja izolat și l-am putut scoate în siguranță din locuință. După examinare, am stabilit că este vorba despre un piton pătat, o specie care nu este veninoasă. Șarpele este acum în carantină”, a mai precizat aceasta.

Nu este prima dată când scenariul filmului „Avionul cu șerpi” pare să devină realitate. În 2016, un pasager a filmat momentul terifiant în care un șarpe atârna în avion, în timpul unui zbor al companiei Aeromexico, din Torreon spre Mexico City.

Iar în 2012, un zbor al companiei EgyptAir a aterizat de urgență după ce un șarpe l-a mușcat pe pasagerul care îl strecurase la bord.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri